Fotografie Indekeu

Over mij

Mijn naam is Paul Indekeu, gepassioneerd fotograaf. De wereld en de mens vastleggen op de gevoelige plaat is de rode draad en drijvende kracht in mijn leven.

Ik studeerde fotografie aan Sint-Lukas te Brussel. Zo kreeg mijn reeds ontkiemde liefde voor foto’s maken een goede theoretische en praktische onderbouwing. Sindsdien heb ik mijn ontdekkingstocht in de fotografie op eigen houtje verdergezet. Met regelmatige cursussen en workshops blijf ik mezelf bijscholen in de technische aspecten en esthetische inzichten van analoge fotografie.

De grootste uitdaging voor mij is de mens. Iedereen is uniek en fotografisch interessant. Het fascineert me om in contact te treden met het onderwerp tijdens een fotoshoot en zo op zoek te gaan naar de essentie en de eigen schoonheid van elke mens die voor mijn oculair verschijnt.

Of het nu een baby is, een communicant, een gezin, een gouden bruidspaar, of een trouwkoppel, elk van deze onderwerpen verdient een gepassioneerde toeschouwer die het op de gevoelige plaat vastlegt.

Het persoonlijke contact tussen fotograaf en onderwerp is voor mij de essentie van fotografie. De chemie, die ontstaat tussen model en fotograaf levert tijdloze beelden op. Deze wisselwerking en de mooie resultaten die daaruit voortkomen, geven me steeds weer voldoening.

Mensen fotograferen is dus ook voor mezelf een mooie ervaring. Daarom besteed ik veel zorg en aandacht aan de keuze en afwerking van de beelden. Zo zijn de modellen altijd volledig tevreden over het eindproduct.

Paul

Fotografie Indekeu voor
Particulieren:

  • Trouwfotograaf: een professionele fotograaf voor uw bruiloft, huwelijksfoto’s en trouwreportage van burgemeester tot avondfeest
  • Andere evenementen: doopfeest, communie- of Lentefeest, verjaardagen, jubileum, pensioen,…
  • Zwangerschapsfotografie en newborn fotografie of een baby fotoshoot van uw nieuwe bundeltje schattigheid
  • Portretfotografie voor familie en vrienden

Bedrijven:

  • Portretfotograaf medewerkers: een ludiek of zakelijk portret van uw team en medewerkers
  • Professionele of ludieke bedrijfsreportages
  • Productfotografie voor webshops, productvoorstellingen, reclamecampagnes, sociale media,…
  • Architectuurfotografie en interieurfotografie: professionele fotograaf voor fotoshoot van uw bedrijfsruimte, kantoor, winkel, horecazaak,…
  • Website fotografie: een professionele website maakt nog meer indruk met professioneel fotomateriaal

“A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people”

— Annie Leibovitz